Fra 16. oktober har vi fått en splitter ny mobil- og nettbank. Både design, navigasjon og funksjonaliteten er helt like på begge flater, slik at du enkelt kan administrere dine sparepenger hos oss.

Hvorfor bytter vi nettbank?

Vi har i lang tid ønsket oss en moderne og intuitiv nett- og mobilbank. Ved å gå over til Eika sin nettbank, har vi fått samme plattform som resten av lokalbankene i Eika Alliansen, med samme funksjonalitet, design og brukervennlighet. Plattformen er også i stadig utvikling, noe som vil gi oss mulighet til å lansere nye nettbanktjenester på sikt.

Hva er nytt?

  1. Du får tilgang til vår mobilbank og kan laste ned denne som en egen app. Søk etter Eika Mobilbank i App Store eller Google Play. Åpne mobilbanken og velg "Kom i gang". Du kan enkelt aktivere appen med BankID-brikke eller BankID på mobil. Velg Sparesmart i oversikten over banker som er påkoblet Eika Mobilbank. Sett opp PIN-kode og pålogging med biometri om du ønsker det.

  2. Design og navigasjon er endret slik at nettbanken og mobilbanken har samme visuelle uttrykk. Hovedmenyen i nettbanken ligger øverst til høyre på siden og inneholder 5 ulike kategorier: Betaling, Kontoer, Profil, Innstillinger, Hjelp og kontakt.

  3. Du bør sjekke dine beløpsgrenser per overføring og mottakerregisteret som du finner under Betaling. Dersom disse har blitt justert tidligere, må du utføre endringene på nytt.

  4. I en periode etter lansering vil det ikke være mulig å avslutte høyrentekonti digitalt. Ønsker du å avslutte en av dine sparekonti, må du ta kontakt med oss gjennom meldingstjenesten i mobil- og nettbanken.

Det meste er som før:

  • Du har tilgang til de samme nettbanktjenestene som tidligere og kan enkelt overføre penger fra dine sparekonti. Overføring fra Høyrentekonto Pluss vil fremdeles skje ved å melde uttaket via meldingstjenesten.

  • Du kan opprette konti på samme måte som tidligere og signere dokumentene elektronisk med BankID.

  • Renteendringer og andre dokumenter fra oss er fremdeles lagret i nettbanken som før.

Vi håper du liker den nye mobil- og nettbanken.